söndag 18 maj 2008

EmoTrance, ET

”När hälsans energiaspekter beaktas kan det ”oförklarliga” åtgärdas – och det är därför som vi på Regnum i Göteborg säger att energipsykologi ofta fungerar när inget annat gör det.”

EmoTrance, ET

Vad är EmoTrance? Inom EmoTrance arbetar man med energihealing och fysiska åkommor, sjukdomar och smärta behandlas inte. Det handlar snarare om att mjuka upp energin och att få den att flöda fritt (Soften & Flow): in, genom och ut – det är flödet genom vårt system som får oss i balans igen. Och när detta inträffar fungerar systemet kropp-sinne precis som det är menat att det ska fungera. EmoTrance skapare heter Silvia Hartmann och upptäckten bakom EmoTrance kan sammanfattas så här:

Känslorna är feedback och berättar hur din energikropp mår.

Används för i princip all känslomässigt lidande som smärtor, nedstämdhet, skuld, skam osv. ET kan med lätthet kombineras med andra metoder inom energipsykologin som t ex EFT och Zpoint.

Utförs Fullt påklädd, gärna stående för ökad interaktivitet mellan ET-practitioner och klient. En behandling avslutas ofta med balanserande energiövningar. Lättare hemläxor förekommer mellan sessionerna.

Stresslindrande se textavsnittet under inlägget Emotional Freedom Techniques, EFT.

Antal sessioner från en enstaka till ett behovsanpassat antal som passar dig beroende på utveckling.

Egenvård Ja. En självhjälpsworkshop inom EmoTrance ger dig flera matnyttiga verktyg.

Resurslänk: http://www.emotrance.com/

Auxilio Ab Alto

Med vänlig hälsning
Sofia Olsson – Regnum

Inga kommentarer: